Kezdőlap
/
Időjárás St. Paul
/
Hójelentés és sípálya adatok St. Paul régióban
július 9.
08:48 PM CDT
Hójelentés és sípálya adatok
Hyland Hills
300 m magasságon
aktuális
26°
10
km/ó
90 perces előrejelzés
tiszta
Hyland Hills
Buck Hill
Afton Alps
Elm Creek
Welch Village
Időjárás 300 m magasságon
holnap
péntek
délelőtt
23
°
délután
28
°
Napsütéses órák
14 ó
UV-index
nagyon erős
9
very_high
Széllökés
25 km/ó
Időjárás 300 m magasságon
holnap
péntek
délelőtt
22
°
délután
28
°
Napsütéses órák
15 ó
UV-index
nagyon erős
9
very_high
Széllökés
25 km/ó
Időjárás 200 m magasságon
holnap
Friday
délelőtt
23
°
délután
29
°
Napsütéses órák
15 ó
UV-index
nagyon erős
9
very_high
Széllökés
25 km/ó
Időjárás 200 m magasságon
holnap
Friday
délelőtt
24
°
délután
29
°
Napsütéses órák
14 ó
UV-index
nagyon erős
8
very_high
Széllökés
25 km/ó
Időjárás 300 m magasságon
holnap
Friday
délelőtt
22
°
délután
28
°
Napsütéses órák
15 ó
UV-index
nagyon erős
9
very_high
Széllökés
20 km/ó
SzélRadar
Síterep
zárva
Magasság
260 - 310 m
Hóvastagság
0 cm (Völgy), 0 cm (Hegy)
Pályaállapot
zárva
Felvonók száma
0 - 8
Lesiklás
nem lehetséges
Sífutópálya
0 km
Friss hó vastagsága
nincs friss hó
Síterep
zárva
Magasság
290 - 370 m
Hóvastagság
0 cm (Völgy), 0 cm (Hegy)
Pályaállapot
zárva
Felvonók száma
0 - 10
Lesiklás
nem lehetséges
Sífutópálya
0 km
Friss hó vastagsága
nincs friss hó
Síterep
zárva
Magasság
220 - 290 m
Hóvastagság
0 cm (Völgy), 0 cm (Hegy)
Pályaállapot
zárva
Felvonók száma
0 - 22
Lesiklás
nem lehetséges
Sífutópálya
0 km
Friss hó vastagsága
nincs friss hó
Síterep
zárva
Magasság
270 - 280 m
Hóvastagság
0 cm (Völgy), 0 cm (Hegy)
Pályaállapot
zárva
Felvonók száma
0 - 3
Lesiklás
nem lehetséges
Sífutópálya
0 km
Friss hó vastagsága
nincs friss hó
Síterep
zárva
Magasság
210 - 320 m
Hóvastagság
0 cm (Völgy), 0 cm (Hegy)
Pályaállapot
zárva
Felvonók száma
0 - 10
Lesiklás
nem lehetséges
Sífutópálya
0 km
Friss hó vastagsága
nincs friss hó
Láttál már ilyet? Mi sem!
Colorado, USA: Hótornádó
A halo jelenség
Színes gyűrűk és ívek a Nap körül
Még több adat
Már elérhető az újdonság
JavaScript is required to view this page.